O nama

Vatroservis - sigurnost i zaštita od požara, inženjering, konsalting i promet robe.

"Vatroservis" Nevesinje je nastao kao ogranak Vatroservisa Novi Sad, koji sa svojim bogatim iskustvom od četiri decenije, tehničkom opremljenošću i kadrovskom spremom, je već dugi niz godina sinonim za mnoga preduzeća kao pouzdan i stalni partner u oblasti bezbjednosti i zaštite od požara.

Krajem 2006. godine kompanija je privatizovana. Od tog trenutka politika kvaliteta kompanije je sastavni dio poslovne politike koja se zasniva na uspostavljanju, implementaciji i održavanju tržišno orijentisanog poslovnog sistema. Sprovođenje naše poslovne politike zasniva se na principima upravljanja kvalitetom.

U navedenom smislu, kompanija je podijeljena u tri sektora:

Bezbjednost i zaštita od požara

Inženjering i konsalting

Promet robe

generic
generic
generic

Kompanija je svoj rad prilagodila potrebama klijenta i osigurala pružanje usluga na terenu za sve usluge koje se prema zakonskim propisima mogu obavljati van kućne usluge. Međutim, pružanje usluga može se obavljati iu radionicama i laboratorijama koje se nalaze u sklopu poslovnog prostora i koje posjeduju odgovarajuću opremu i stručno osoblje za njihovo obavljanje.

Naše mogucnosti

U mogućnosti smo svojim vozilima odgovoriti na hitne intervencije u najkraćem mogućem roku, na zahtjev klijenta.

Posebna pažnja se poklanja kako ugovornim, tako i zakonskim rokovima za obavljanje poslova iz oblasti sigurnosti i zaštite od požara, a o dolasku rokova svoje klijente blagovremeno obavještavamo.

Postoji i mogućnost ugovaranja prethodno navedenih usluga, čime se naši klijenti oslobađaju odgovornosti i posljedica za neblagovremeno poduzimanje mjera predviđenih zakonskim normama.
Poznata je činjenica da se rizik od izbijanja požara i nastanka požara u industrijskim i poslovnim objektima ne može izbjeći čak ni uz maksimalnu pažnju i pažnju prilikom projektovanja.

Potencijalna opasnost od požara kojoj su izloženi ljudi i materijalna dobra zahtijeva primjenu adekvatnih mjera, postupaka i sredstava zaštite. Svake godine požari odnesu mnogo ljudskih života i materijalne štete ogromne vrijednosti (primarne i sekundarne). Ovi gubici bi se mogli značajno smanjiti, pa čak i spriječiti, upravo blagovremenom primjenom adekvatnih mjera, postupaka i sredstava (npr. požar u skladištu gotovih proizvoda, prije njihove realizacije na tržištu, može uzrokovati ogromne materijalne gubitke i finansijske štete, kako primarni i sekundarni).

Korektnim poslovnim odnosom prema korisnicima naših usluga, kvalitetnim i profesionalnim radom, uspjeli smo djelovati preventivno i spriječiti nastanak materijalne i finansijske štete za naše klijente.
Nadamo se da je iz navedenog naš moto jasan: „U korak s vremenom…“
Unaprijed se zahvaljujemo, u nadi da smo uspjeli da Vam predstavimo našu kompaniju, a sve u cilju ostvarivanja zajedničkih interesa na obostrano zadovoljstvo i na putu ostvarenja vizije i misije obje kompanije.

Bezbjednost i zaštita od požara

Bezbjednost i zaštita od požara su izuzetno važni aspekti života i rada u svakoj zajednici. Požari mogu biti izazvani različitim uzrocima, kao što su neispravne instalacije, itd.

Inženjering i konsalting

Inženjering i konsalting su dve ključne delatnosti koje se bave pružanjem stručnih usluga u oblasti projektovanja, razvoja, implementacije i upravljanja složenim sistemima u različitim sektorima.

Promet robe

Promet robe predstavlja proces prodaje i distribucije proizvoda od proizvođača do krajnjeg korisnika. Ovaj proces obuhvata različite aktivnosti, uključujući skladištenje, transport, itd.

TRAŽITE POŠTENE I POUZDANE USLUGE?

Zaštita od požara - Ulaganje u sigurniju budućnost...

Kontaktirajte nas već danas pomoću našeg onlajn obrasca